Schermafbeelding 2016-02-14 om 17.16.19

28 Februari is het weer zo ver, de jaarlijkse model convention. De plek om te kijken of jij geschikt ben voor de modellen wereld. En deze week kan je op alookinmydiary.nl een kaartje winnen! Wil jij meer weten over the model convention en over hoe jij een kaartje tot dit event kan winnen ? Lees dan snel verder.

THE MODEL CONVENTION

Ben jij een man of vrouw tussen de 13 en de 30 jaar en heb je altijd al model willen worden ? Maar weet je niet waar je moet beginnen ? Dan is dit je kans. The model convention haalt de scouts van alle top agencies ter wereld naar een plek. En jij kan daar bij zijn.

Op de laatste dag van de huishoudbeurs zondag 28 Februari is het zover. Jou kans om ontdekt te worden. Scouts van alle soorten bureau’s zijn aanwezig. Wil jij graag een fashion model worden ? De grootste bureau’s zijn klaar om jou te ontmoeten. Wil jij liever de commerciële kant op ? Of model zijn op bepaalde events ? Ook daar zijn er bureau’s voor aanwezig.

De dag begint met het inschrijven en ophalen van je nummer. Vervolgens krijg je een catwalk les van de enige echte Mariana Verkerk. Op de dagen voor the model convention kan je op de huishoudbeurs ook gratis deelnemen aan deze catwalk lessen mocht je nog wat extra willen oefenen!

Vervolgens zijn er twee ronde’s. We beginnen met een catwalk ronde waar jij jou momentje op de catwalk kan pakken. Daarna ga je met 2 foto’s langs de scouts lopen die aan tafels om de catwalk zullen zitten. Weet je niet zeker welke foto’s je het beste kan laten zien ? Geen probleem want er zullen genoeg mensen zijn de hele dag die jou daarbij kunnen helpen waaronder ikzelf.

Daarna is het duimen en afwachten. De bureau’s hebben de nummers van de jongens en meiden opgeschreven waarin hun interesse hebben. Als iedereen zijn besluit heeft gemaakt roepen Mariana en Mauritz de call backs om. Een call back betekend dat een bureau graag een gesprekje met jou wil voeren. Dit betekend helaas niet gelijk dat je ook direct aangenomen word.

Als alle call backs zijn omgeroepen is het tijd voor jou gesprekjes ! Sommige zullen er meer dan andere hebben en sommige misschien niet een maar wees niet getreurd dat zeg niet altijd wat.

Ik heb zelf 2x deelgenomen aan the model convention. De eerste keer had ik wat call backs maar daar kwam uiteindelijk niet uit. De tweede keer zat ik een week later in Parijs en had ik een worldwide contract met Women op zak. The model convention kan dus echt je leven veranderen.

Nou komt het leukste gedeelte van het hele stukje. Je kan deze week een kaartje voor the model convention winnen op alookinmydiary.nl ! Wil jij deze winnen volg dan de volgende stappen !

  1. Volg the model convention op instagram.
  2. Like the model convention op facebook.
  3. Volg alookinmydiary op instagram. ( @lessrobin)
  4. Like alookinmydiary op facebook.
  5. Deel dit bericht op je social media !
  6. Verzin een creatieve manier waarop je laat zien hoe graag jij model wilt worden. Dit kan door middel van een foto een gedicht alles wat jij maar wil. Stuur vervolgens jou creativiteit en een screenshot van de bovenstaande stappen naar info@alookinmydiary.nl

Op zondag 28 Februari zal ik in een post, en een persoonlijke e-mail laten weten wie het kaartje heeft gewonnen ! Over de beslissing kan niet gediscuteerd worden.

Ik ben benieuwd wie ik zal zien zondag 28 Februari ! Wel eventjes hallo komen zeggen he !

Op http://themodelconvention.com/nederland/nl/ kan je meer informatie vinden over o.a welke bureau’s er aanwezig zullen zijn.

Op jou kaartje mag je bijvoorbeeld een van je ouders meenemen of een vriendin die dan ook toegang tot de huishoudbeurs hebben. ( als je een vriendin meeneem mag diegene niet mee doen met the model convention )

Xoxo, Less

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *