Samenwerkingen

Ik vind het super leuk om samen te werken met verschillende bedrijven en persbureau’s die producten te bieden hebben die binnen mijn blog passen. De doel groep van alookinmydiary.nl is vooral gericht op vrouwen van alle leeftijden, en is natuurlijk ook geschikt voor mannen die interesse hebben in beauty, fashion en lifestyle.

Statistieken

Voor de statistieken van alookinmydiary.nl kunt u contact opnemen via het contact formulier. Het aantal volgers verandert natuurlijk continu en blijft groeien. U kunt deze checken door op een van de social media links te klikken in de sidebar van het blog gedeelte.

Garantie

Ik geef altijd mijn eerlijke mening aan mijn lezers, of het nou over iets gaat wat ik zelf heb gekocht of over iets wat ik heb ontvangen. Ik geef daarom geen garantie op een positief review. Dat terzijde zal ik altijd netjes blijven en nooit een product of bedrijf afbranden op mijn website. Alleen bij een samenwerking waarvoor betaald word garandeer ik de afgesproken samenwerking online op alookinmydiary. Wil jij mij iets sturen, super leuk ! Maar zonder duidelijke afspraken garandeer ik niet dat iets online komt, om dezelfde reden zoals hierboven vernoemd, ik wil geen producten op mijn website of social media plaatsen die niet bij alookinmydiary.nl passen of waar ik niet achter sta.

Advertentie mogelijkheden

ADVERTORIAL

Een advertorial is een geschreven stuk tekst met foto’s. De foto’s maak ik zelf, of er moeten mooie foto’s in de stijl van mijn blog geleverd worden. Maar het liefst fotografeer ik de producten zelf. Omdat advertorials tussen de gewone posts online komen word het als lezers vaak niet gezien als een vervelende reclame maar gewoon als een leuk review om te lezen. Ik doe bij een advertorial net zo mijn best om het stuk zo leuk mogelijk te maken als bij elke andere post op mijn blog.

VIDEO

Video’s maken is iets wat ik steeds leuker gaat vinden. Waardoor er ook steeds meer video’s zoals make-up en haar tutorials en bijvoorbeeld first impressions op alookinmydiary.nl gaan verschijnen. In een gesponsorde video zal ik een video maken om het product heen. Of bijvoorbeeld een make-up product gebruiken in een tutorial.

BANNER

Op verschillende locaties van alookinmydiary.nl kan een banner geplaatst worden. Daar maken we dan schriftelijke afspraken voor over de plaats en de tijdsduur dat de banner online staat.

WIN ACTIES

Win acties zijn een van de leukste manieren om je bedrijf te promoten vind ik zelf. Bezoekers doen vaak echt de moeite om aan de voorwaarden te voldoen zoals het bijvoorbeeld delen op social media waardoor uw product weer vaker gezien word. Soms maken we er op alookinmydiary.nl ook een leuke opdracht van. Dit valt natuurlijk allemaal te bespreken.

GESPONSORDE SOCIAL MEDIA POSTS

Lesley de eigenaresse van alookinmydiary.nl is actief op de volgende social media : Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. U kunt hierdoor ook kiezen voor een gesponsorde social media post. U betaald hiervoor een bepaalde prijs en aan de hand daarvan en aan de hand van de afspraken plaats ik de foto op mijn social media.

EEN LEUK IDEE?

Heeft u zelf een leuk idee om uw product te laten zien aan mijn lezers mag u dat natuurlijk altijd voorstellen.

CONTACT

Contact opnemen over een samenwerking kan via mijn contactformulier. U zult binnen 5 werkdagen een reactie krijgen.

DISCLAIMER

Lees voor het benaderen goed dit bericht en de disclaimer pagina. Nogmaals alleen bij een betaalde post garandeer ik dat het op alookinmydiary.nl verschijnt. En alookinmydiary.nl gaat alleen samenwerkingen aan die bij alookinmdairy.nl passen en waar ik zelf achter sta.