Schermafbeelding 2016-02-07 om 21.32.42

Sinds kort zit ik in een facebook groep gemaakt door Anneloes. In deze facebook groep zitten meiden die net zo gek op make-up zijn als mij. Hoe fijn is dat ? Een plek waar je kan vertellen dat je weer een nude liquid lipstick heb gekocht zonder dat je rare blikken krijg ? Nou kwam ik een paar dagen geleden een app tegen met het zelfde principe. Een plek voor alle beauty lovers, een soort make-up instagram. Wil jij weten welke app dit is ? Lees dan snel verder. 

MAKE UP SOCIAL

Make up social is de naam van de app. Zoals ik al zei is het eigenlijk een soort instagram voor beauty addicts. Je kan er een account aanmaken, foto’s plaatsen, mensen volgen en natuurlijk kunnen mensen jou ook volgen.

YOUR PROFILE

Je moet een profiel aanmaken om de app te gebruiken. Tijdens het aanmaken kan je dingen zoals jou haar en huidskleur invullen. Als jij vervolgens op iemand anders z’n profiel kijk of bij iemand reageer dan zie je …% gelijkenis staan. Zo kun je zien of het make-up product wat hun ophebben het zelfde eruit zal zien bij jou, hoe handig is dat !

Op je profiel zie je 4 tekens staan. Onder de lades kan je jou collectie toevoegen en je kan je wishlist toevoegen, alleen ik ben er nog steeds niet achter hoe haha.
Onder het potloodje kan je notes bewaren.
Onder het krantje zie je de posts die jij gepost heb.
En onder de foto’s zie je jou foto’s.
Er is ook een soort van newsfeed waar je kan zien of iemand jou foto geliked heeft of jou genoemd heeft in een comment.

Door op de bolletjes onder de foto te klikken ga je naar de volgende afbeelding. 

 • Lades & wishlist

  Lades & Wishlist

 • potloodje

  Potloodje

 • krantje

  Krantje

 • foto's

  Foto's

 • newsfeed

  newsfeed

Verder heb je een feed waar je alle berichten van de mensen die jij volg ziet staan. Een discover page net als op instagram, een add page waar je jou foto of vraag kan toevoegen en een page waar je reviews kan lezen en opzoeken.

 • feed

  feed

 • idiscover

  discover

 • add

  add

 • review page

  review page

Ik ben fan van deze app ! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden ! Als je een profile aanmaak voeg je me dan even toe ? Lessrobin is mijn gebruikersnaam.

Xoxo, Less

2 Comments on Lifestyle wednesday : The perfect app for beauty lovers.

 1. Mariska
  10 februari 2016 at 16:41 (5 jaar ago)

  Oh zo gaaf! Klinkt echt ideaal voor mij! Ga ik eens proberen 😀

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *