Schermafbeelding 2016-02-12 om 14.05.55

Hallo lieve lezers, het wachten is eindelijk voorbij ! alookinmydiary heeft een nieuw uiterlijk en ik ben weer helemaal geïnspireerd voor nieuwe blog posts. Wil jij weten wat er voortaan op welke dagen online komt ? Lees dan snel verder !

MAKE UP MONDAY

Als beauty freak en eindelijk officiële visagist schrijf ik het liefst elke dag over beauty, maar er zijn natuurlijk ook andere dingen die ik met jullie wil delen. Daarom is het elke maandag make up monday. Hier ga ik make-up reviews, tutorials, wishlists enzovoort met jullie delen.

LIFESTYLE WEDNESDAY

Elke woensdag deel ik een lifestyle stukje met jullie, over bijvoorbeeld interieur, leuke app’s, lekkere recepten enzovoort.

FASHION FRIDAY

Ja er gaan eindelijk outfit posts op mijn blog komen deze ga je o.a vinden op fashion friday, samen met backstage filmpjes van photoshoots, een kijkje in mijn kast en andere leuke mode gerelateerde dingen.

EVERYTHING SUNDAY

Zondag is een luidag toch, dan moeten we nergens aan vast zitten dus vandaar dat er elke zondag gewoon wat randoms komt. Iets wat ik op dat moment met jullie wil delen !

En nog een leuk weetje, er zijn nu heel even wat technische problemen maar heel binnenkort is de website ook in het engels te zien. Leuk voor alle buitenlandse bezoekers !

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, en vertel me wat jullie van mijn nieuwe lay out vinden !

Dikke kus, Less

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *