Alle teksten, foto’s en filmpjes op alookinmydairy.nl zijn zelf geschreven, zelf gemaakt of gekocht op een stock website en zijn hierdoor eigendom van alookinmydiary.nl.

Zonder mijn schriftelijke toestemming is het gebruik van mijn tekst, foto’s of filmpjes niet toegestaan. Wil je graag via jou social media naar mijn blog verwijzen, dan mag dat met een duidelijk zichtbare link naar alookinmydiary.nl.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de inhoud van mijn teksten niet de juiste informatie bevat, je mag mij daar op wijzen via een nette e-mail door middel van het contactformulier.

Aan de inhoud van alookinmydiary.nl kunnen geen rechten ontleed worden. alookinmydiary.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waar eventueel naar gelinkt wordt.

Op alookinmydiary.nl zullen er o.a veel reviews van verschillende soorten producten gepost worden. Veel van deze producten heb ik zelf gekocht, soms kan het voorkomen dat een product door een bedrijf of persbureau naar mij is opgestuurd. Ik vind eerlijke reviews belangrijker dan geld verdienen door middel van het maken van reclame. Ik steek veel tijd en moeite in alookinmydiary.nl omdat ik het leuk vind om dingen met mijn lezers te delen. Alle reviews zullen dan ook 100% eerlijk zijn en niet beïnvloed door het feit of iets zelf gekocht of gesponsord is. Mocht een product gesponsord zijn dan zal dit op een of andere manier vermeld worden in de betreffende blog post.

Alookinmydiary.nl heeft ten alle tijden het recht om de inhoud van alookinmydiary.nl te veranderen of wissen.

disclaimer