A look in my diary

Make up monday : Dose of colors review

Schermafbeelding 2016-02-21 om 17.13.52

De laatste tijd heb ik echt een tik qua liquid lipsticks. Ik laat zelfs m’n maccie’s staan.. en geloof me dat gebeurd niet zo snel. Continu ben ik op zoek naar de perfecte kleur, de perfecte liquid lipstick. Ik bleef maar de liquid’s van Dose of colors voorbij zien komen dus besloot er toch 3 te bestellen. Om even te proberen.. en wauw !!!

(meer…)

AND THE WINNER IS ….

 

Schermafbeelding 2016-02-21 om 16.10.10

 

 

Vorige week kon je op alookinmydiary.nl een kaartje winnen voor het grootste modellen event wat elk jaar gehouden word op de huishoudbeurs. Maar… wie heeft er gewonnen ?!

(meer…)

Lifestyle wednesday : Perfect make up organizers

Schermafbeelding 2016-02-17 om 20.35.56

Iedere make-up hoarder kent dit probleem… het organizen. Je wilt dat alles mooi in je lades zit, Maar je wilt ook zien wat je in huis heb.. en dan vind je eindelijk een lipstick organizer en dan is die met zo’n irritante verloop waardoor je lade niet dicht kan. Maaaaaarr… ik heb de perfecte organizers gevonden. Ze kosten wat, maar ze zijn het zeker waard !

(meer…)

Make up monday : The queen of highlight

Schermafbeelding 2016-02-15 om 19.59.49

The queen of highlight, ik denk dat de bovenstaande foto’s een van de meest gedeelde make-up foto’s online zijn. Maar bijna niemand weet wie die geweldige highlighter nou op der gezicht heeft aangebracht. Dus vandaag stel ik jullie voor aan : Aniam Ilczarczyk. Mijn ultieme make-up artist inspiratie ! En ik heb een heel leuk nieuwtje ! 

(meer…)

Win een kaartje voor the model convention !

Schermafbeelding 2016-02-14 om 17.16.19

28 Februari is het weer zo ver, de jaarlijkse model convention. De plek om te kijken of jij geschikt ben voor de modellen wereld. En deze week kan je op alookinmydiary.nl een kaartje winnen! Wil jij meer weten over the model convention en over hoe jij een kaartje tot dit event kan winnen ? Lees dan snel verder.

(meer…)

Fashion friday – Fashion inspired instagram feeds you need to follow.

Schermafbeelding 2016-02-12 om 14.04.54

Hallo lieve lezers, eigenlijk zou ik vandaag een hele andere posts doen waarvoor ik foto’s moest maken maar ik heb al 2 weken last van een super hardnekkige griep dus op de foto ben ik even niet zo charmant haha. Wat ik wel heerlijk vind om te doen is instagram feeds door scrollen ! De laatste tijd ben ik weer een hoop nieuwe instagrammers gaan volgen dus ik dacht laat ik er een paar met jullie delen !

(meer…)

Lifestyle wednesday : The perfect app for beauty lovers.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 21.32.42

Sinds kort zit ik in een facebook groep gemaakt door Anneloes. In deze facebook groep zitten meiden die net zo gek op make-up zijn als mij. Hoe fijn is dat ? Een plek waar je kan vertellen dat je weer een nude liquid lipstick heb gekocht zonder dat je rare blikken krijg ? Nou kwam ik een paar dagen geleden een app tegen met het zelfde principe. Een plek voor alle beauty lovers, een soort make-up instagram. Wil jij weten welke app dit is ? Lees dan snel verder. 

(meer…)

I’m back !

Schermafbeelding 2016-02-12 om 14.05.55

Hallo lieve lezers, het wachten is eindelijk voorbij ! alookinmydiary heeft een nieuw uiterlijk en ik ben weer helemaal geïnspireerd voor nieuwe blog posts. Wil jij weten wat er voortaan op welke dagen online komt ? Lees dan snel verder !

(meer…)